Kampioenschap eerste team komt dichterbij

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde zaterdag ochtend 11 januari een uitwedstrijd tegen Zwolsche BC, wat voor sommige teamleden eigenlijk ook een thuiswedstrijd is. Tien uur werden de wedstrijden aangevangen, voor 1 teamlid zeker was dit veel te vroeg, we zullen geen namen noemen Joanne.

Beide dubbels werden tegelijk gespeeld. De heren dubbel tja, wat zullen we daar over zeggen, nou gewoon winst in twee sets. De dames keken in de eerste set tegen een 11-0 achterstand aan. Nou, flink aan de bak moesten de dames. De eerste set verloren ze dan ook. De tweede set was prima, geen op- of aanmerkingen hierover. In de derde set kropen ze door het oog van de naald, een achterstand van 20-17 werd omgezet in winst met 20-22. Joepie 2-0 voor Amptmeijer!

RĂ©mon kreeg in de eerste set van zijn single de shuttle niet lekker weg, hij kon deze set helaas niet in winst omzetten… dan maar in drie sets. Nou, in de tweede set zou het bijna mis gaan, hij kwam niet helemaal goed uit en kreeg last van zijn kuit/onderbeen. Gelukkig kon hij doorspelen. In de derde set stond hij dik voor, maar had wat moeite het laatste punt te pakken. Ik denk dat het zenuwen waren, maar het punt werd uiteindelijk wel gewonnen. Zo, al 3-0 voor, van te voren niet gedacht, maar wel blij natuurlijk.

Vera, tja ons singlester, had het wel een beetje lastig… de eerste set werd verloren. Vera zou Vera niet zijn om net zo lang te knokken om het punt te behalen. Cornel daarentegen was vrij snel klaar met zijn singel, zoals zijn tegenstander mooi zei: “nou ik heb wel mooi weer 400 stappen gezet.” Joanne, onze diesel, moest echt op gang komen. Zoals al in meerdere singels de trend was, verloor ze de eerste set. De tweede set won ze nipt (hierbij kroop ze weer figuurlijk door het oog van de naald). In de derde set helaas net niet dat beetje mazzel en verloor ze met 22-20.

De mixen verlopen over het algemeen als een geoliede machine, beide mixen werden gewonnen in twee sets.

Een overwinning met maar liefst 7 punten voor Amptmeijer. De platte kar komt steeds dichterbij, SPANNEND!!!!Aanstaande zaterdag 18 januari staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma, we spelen thuis in de Kamphal om 13 uur tegen Diok uit Enschede. Supporters zijn van harte welkom!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.