Uitslagen speelweek 11

Het eerste team Amptmeijer 1 heeft deze week met 1-7 gewonnen van Zwolsche BC. Dit houdt in dat ze volgende week kampioen kunnen worden!

Het tweede team TTL Wezep hoefde deze week niet te spelen. Het derde team Amptmeijer 2 heeft gelijk gespeeld tegen NOP. De wedstrijd van het vierde team Bakker Bestratingen tegen Harderwijk ging niet door, want Harderwijk had geen compleet team. Deze wedstrijd wordt op een later moment alsnog gespeeld. Het herenteam Kamphuis speelde thuis tegen Appoldro en heeft met 6-2 gewonnen. Het meidenteam Plus van den Hoven speelde thuis tegen Hellas en heeft met 0-6 verloren. Het jeugdteam Plus van den Hoven was deze week vrij.

Volgende week spelen het eerste en vierde team thuis. Kom de spelers aanmoedigen, want het eerste team kan kampioen worden!

Geplaatst in Competitie.