Verlies voor meidenteam

Het meidenteam Plus van den Hoven speelde de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar tegen Hellas. Deze keer met twee invallers: Amy en Ynte.

De eerste wedstrijd werd gespeeld door Gwen en Amy. Amy ging invallen voor Hanna. De eerste set werd gespeeld met 16-21 en de tweede set 14-21. Helaas allebei verloren. De tweede wedstrijd was een enkel gespeeld door Ynte. Deze wedstrijd was verloren met 10-21 en 5-21.

De tweede dubbel werd gespeeld door Ynte en Amy. De eerste set werd gespeeld. Met 6-21 en de tweede set met 14-21 deze was helaas ook verloren. Daarna werd er een enkel gespeeld Gwen. De eerste set werd gespeeld met 19-21 en de tweede set met 15-21. Deze wedstrijd was ook verloren.

De laatste dubbel werd gespeeld door Ynte en Gwen; de eerste set werd gespeeld met 15-21 en de tweede set met 18-21. Het was wel spannend, maar helaas ook verloren. De laatste wedstrijd was een enkel gespeeld door Amy. Deze is verloren met 13-21 en 7-21.

Er is dus met 0-6 verloren.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.