Uitslagen speelweek 12

Het eerste team Amptmeijer 1 heeft met 7-1 gewonnen van Diok en heeft daarmee het kampioenschap binnen gehaald! Het tweede team TTL Wezep speelde uit tegen IJsselstad in Deventer en heeft met 7-1 verloren. Het derde team Amptmeijer 2 speelde vrijdagavond uit tegen Zwolsche BC en heeft een 2-6 overwinning meegenomen naar huis. Het vierde team Bakker Bestratingen mocht het thuis opnemen tegen Amersfoort en wist te winnen met 5-3. Het herenteam Kamphuis was deze week vrij. Het meidenteam Plus Van den Hoven speelde vrijdagavond uit tegen WSV en heeft met 4-2 verloren. Het jeugdteam Plus Van den Hoven was uit naar Allotria in Hasselt en heeft een mooie 3-5 winst behaald.

Voor de standen houdt dit in dat het eerste team nog altijd ongeslagen bovenaan staat en niet meer ingehaald kan worden. Het tweede team staat op de zesde plaats. Het derde team blijft op de tweede plaats en kan de nummer 1 niet meer inhalen. Het vierde team vinden we terug op de zesde plaats. Het herenteam is momenteel vierde. Het meidenteam staat op de zevende plaats. En het jeugdteam is tweede.

Volgende week is de een-na-laatste speelweek van de competitie. Alleen het jeugdteam en het recreantenteam gaan nog langer door met de wedstrijden. Volgende week zaterdag, 25 januari, spelen het tweede en derde team, evenals het herenteam en het meidenteam thuis.

Geplaatst in Competitie.