Nipt verlies voor meidenteam

Vrijdagavond speelde het meidenteam Plus van den Hoven een wedstrijd tegen WSV Apeldoorn. Het was een thuiswedstrijd voor de tegenstanders. De ouders van Hanna hebben ons begeleid. Door een blessure van Ellemijn valt Ynte voorlopig in voor haar.

We kamen rond kwart voor 7 aan in Apeldoorn. Toen hebben we ons omgekleed en moesten we wachten tot 7 uur op de tribune omdat er nog basketbal was in de zaal. Toen zijn we begonnen met warmlopen en inspelen. Rond 10 over 7 zijn we begonnen met de eerst dubbel van Gwen en Ynte. Ze moesten even inkomen. De eerste set hebben ze verloren met 21-12 en de tweede set werd nog spannend, maar jammer genoeg hebben ze die set verloren met 23-21. Ondertussen was Hanna begonnen met haar enkel, haar eerste set heeft ze verloren met 21-19 en de tweede set met 21-13. 

Toen gingen Gwen en Hanna hun dubbel spelen, de eerste set hebben ze gewonnen met 19-21 en de tweede set met 21-13. Ondertussen was Ynte begonnen met zijn enkel, de eerste set heeft hij verloren met 21-4 en de tweede set met 21-3. 

Daarna begonnen Ynte en Hanna met hun dubbel. De eerste set hebben ze verloren met 21-19, de tweede set hebben ze gewonnen met 11-21, de derde set was nog spannend, maar hebben we uiteindelijk helaas verloren met 21-15. Ondertussen was Gwen begonnen met haar enkel, haar eerste set heeft ze gewonnen met 20-22 en de tweede set met 16-21. 

De uitslag is dus 4-2. Nadat we ons hadden opgefrist hebben we nog wat gedronken met de tegenpartij en zijn we rond 21:30 weer richting huis gegaan. We hebben een gezellige en sportieve avond gehad.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.