Vierde team verliest belangrijke wedstrijd in degradatiestrijd

Deze week mocht het vierde team Bakker Bestratingen naar Baarn. Baarn staat op de vierde plek. Met 1 wedstrijd minder en slechts enkele punten verwijderd van de laatste 2 geplaatste teams, zijn alle punten die we kunnen binnenharken, noodzakelijk om niet te degraderen.

Door blessures en feestjes bij onze dames, kwamen Eline en Esther ons ditmaal versterken.

Vol goede moed begonnen we aan de dubbels. Ondanks goed spel, wisten de dames hun partij niet te winnen. De heren wisten in een toch wel moeizame 3-setter de partij te winnen.

Toen waren daar de 3-setters. Tja… wat moeten we daar over melden… Ondanks drie 3-setters, wisten we geen van de vier singles te winnen. De stand was nu 5-1 in het voordeel van Baarn.

De hoop was gevestigd op de mixen. Esther en Albert wisten hun partij in slechts twee sets te beslissen in hun voordeel. Helaas ging het Eline en Layo  wat minder af.

Eind uitslag 6-2 in het nadeel van de Wezepers. Onze volgende partij is een inhaalwedstrijd tegen Harderwijk op woensdag 29 januari 2020 in de Kamphal. Deze moeten we winnen om klassebehoud veilig te stellen.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.