Eerste team blijft ongeslagen

Afgelopen woensdag speelde het eerste team Amptmeijer 1 een uitwedstrijd in Enschede. Daar het eerste team tijdens de vorige wedstrijd al kampioen was geworden, was het nu kwestie van ongeslagen blijven.

De heren- en damesdubbel gingen tegelijk van start. De heren hadden een spannende driesetter waarna het eerste punt voor Wezep genoteerd kon worden. De dames hadden wat minder tegenstand en wisten in twee sets te winnen. Daarna gingen de eerste twee singles van start. RĂ©mon had een spannende single en had een derde set nodig, maar wist dit mooi af te ronden. Vera speelde een goede singel. Stand 0-4 voor Amptmeijer Badminton ’80.

Cornel en Joanne hadden het iets zwaarder in hun singles. Cornel zat al met zijn gedachten in het vliegtuig op weg naar de zon. Joanne kreeg last van kramp in haar been. Beide wedstrijden gingen verloren.

Met een 2-4 voorsprong starten de mixen. De eerste mix werd met een mooi spel in twee sets gewonnen. De tweede mix van Cornel en Joanne was een spannende partij die in een mooie drie sets werd gewonnen.

Met een 2-6 winst ging het eerste team van Amptmeijer Badminton ’80 onder een genot van een drankje in de auto op weg naar huis!

Zaterdag 8 februari spelen wij alweer onze laatste wedstrijd van dit seizoen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.