Ruime winst voor derde team

Zaterdag speelde het derde team Amptmeijer 2 een thuiswedstrijd tegen Heerde.

Het begon goed. Eerst haalden de heren de eerste punt binnen met de dubbel en ook de dames wonnen de dubbel. De tussenstand 2-0 voorsprong voor Wezep.

Daarna begonnen we met de singles. Justin won zijn wedstrijd vrij makkelijk, maar Sharon had meer tegenstand. De eerste set won ze makkelijk, maar tijdens de tweede set verloor ze haar concentratie en verloor ze deze set. Tijdens de derde set vocht ze hard om deze punt binnen te halen, maar helaas de ze kon de concentratie niet meer terug krijgen om dit punt binnen te halen. Thomas en Eline hadden het wat makkelijker en beiden wonnen de singles. Tussenstand 5-1 voor Wezep.

De twee mixen waren beiden erg spannend, maar uiteindelijk haalden we ook deze twee punten binnen.

De eindstand is dan 7-1 voor Wezep!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.