Uitslagen speelweek 13

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde woensdagavond uit tegen Orion en heeft met 2-6 gewonnen. Daarmee is de koppositie verder verstevigd.

Het tweede team TTL Wezep nam het thuis op tegen ’t Veen en wist met 5-3 te winnen. Het team staat nu vijfde waarmee degradatie lijkt te zijn voorkomen.

Het derde team Amptmeijer 2 speelde thuis tegen Heerder BC en eindigde de speelmiddag met een 7-1 winst. Ze staan met een ruime voorsprong op de tweede plaats.

Het vierde team Bakker Bestratingen speelde vrijdagavond uit tegen Inside in Baarn en 6-2 verloren. We vinden ze nu terug op de zesde plaats. Met nog twee wedstrijden te gaan moeten er nog zoveel mogelijk punten binnen worden gehaald om degradatie te voorkomen.

Het herenteam Kamphuis speelde thuis tegen Elo United en kwamen niet verder dan een 1-7 verlies. Dit brengt ze op een vijfde plaats.

Het meidenteam Plus Van den Hoven speelde thuis tegen Nijkerk en heeft met 0-6 verloren. Hun tegenstander mocht zich deze middag wel tot kampioen kronen. Zelf staat het team nu op de zevende plaats.

Het jeugdteam Plus van den Hoven nam het vrijdagavond al op tegen Blauwvinger en heeft met 1-7 gewonnen. Hiermee doen zijn nog steeds mee om de strijd om de eerste positie.

Volgende week zijn er geen wedstrijden, dan wordt het NK Badminton gehouden in Almere. De laatste thuiswedstrijden van het seizoen zijn op zaterdag 8 februari. Dan spelen het eerste en vierde team thuis, evenals het meidenteam.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.