Winst voor tweede team

Het was weer een mooie zaterdag en het tweede team TTL Wezep mocht weer shinen in de Kamphal. Dit keer mochten we tegen team Veen spelen. De spelers van Wezep stonden op  scherp want er moesten punten gehaald worden.

Dus we begonnen weer met de dubbel. Joachim en Casper waren er helemaal klaar voor. Maar de tegenstanders helaas ook. Dus deze fanatiekelingen maakten er spannend potje van. Helaas was het niet spannend genoeg voor de derde set. De tegenstanders hebben gewonnen helaas. Maar het was een mooi potje.

We hadden een extra dame om het spel nog leuker te maken. Dat lukte redelijk want de dames uit Wezep wonnen de dubbel met een leuke overwinning. De dubbel was overwonnen in twee sets.

De singles tja… de dames stonden perfect te shinen op het veld. Dus die namen gewoon zoals het hoort twee punten mee. Zo hups in de pocket. De heren daarentegen vonden dat de tegenstander ook goed hun best hadden gedaan. En dat hadden ze oprecht! Dus die hadden de punten ook verdiend.

De tussenstand is nu 3-3

De dames en heren moesten het nu samen weten te fixen op het veld. De chemie van Joachim en Jacobien was natuurlijk weer om van te smullen. Dus dat werkte mooi in het voordeel. Ze wonnen mooi, dus een punt erbij en een klein blauw oogje voor Jacobien.

De andere mix was een spannende en leuke drie setter. Het was weer mooi, leuke punten werden gemaakt van beide kanten. Vera en Casper waren de eerste set als een natte krant aan het spelen, maar kwamen na wat puntjes mooi terug. Na drie sets was dat genoeg en wonnen ze.

De wedstrijd is gespeeld en met 5-3 gewonnen.

De toeschouwers waren weer top en Vera bedankt voor het invallen!!!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.