Tweede team eindigt met verlies

Het tweede team TTL Wezep mocht afgelopen zaterdag afreizen naar Lelystad om daar de strijd aan te gaan tegen Flevoland 2. Wij kijken terug op een leuk en gezellig seizoen en ook gisteren was het weer genoten.

Nadat wij verzameld hadden op de carpool in Wezep vertrokken wij gezamenlijk in de Tesla Model 3 richting Lelystad, De Tesla, tja, wat een beest van een machine! Stil, snel en geen competitie. Hier kan ik een heel verhaal over vertellen, maar nu terug naar de wedstrijd.

De herendubbel was een mooie wedstrijd, maar helaas trokken de Lelystedelingen aan het langste eind. De damesdubbel werd verloren. Onze dames kwamen helaas niet in de wedstrijd.

Joachim mocht de eerste herensingle spelen en maakte er een triller van. Een traditionele driesetter. Helaas mocht dit niet tot een overwinning leiden. Casper speelde eveneens een triller. Hij wist de driesetter knap te winnen.

De dames speelden tevens prachtige wedstrijden. Toch gingen de Lelystedelingen er met de winst vandoor.

Uiteraard werd de driesettermindset door gestraald naar mixdubbels. Joachim en Jacobien wisten de wedstrijd winnend af te sluiten. Casper en Miranda kwamen net 2 punten te kort.

Al met al een enerverend seizoen met een knappe 4e plek. Op naar het volgende seizoen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.