Eerste team sluit seizoen af als ongeslagen kampioen

8 februari, het eerste team Amptmeijer 1 had hun laatste wedstrijd van dit seizoen. Deze werd gespeeld tegen Holten 1.

Er werd rustig begonnen met de dubbelpartijen. De sfeer was relaxed, maar de motivatie om de laatste partijen van dit seizoen te winnen was zeker aanwezig. Beide dubbels werden gewonnen. 2-0 voor Amptmeijer Badminton ’80. 

Vervolgens de 1e heer en 1e dame. De eerste heer had een goede dag vandaag en won zijn partij in 2 sets. De dame had het vandaag wat lastiger. De shuttle leek af en toe wind mee te hebben, waardoor er punten buiten de lijnen vielen. Hierdoor is de eerste set verloren. In de 2e set heeft de dame zich goed herpakt en dwong aan op een 3e set. In de 3e set werd gevochten voor het punt. Ondanks de inzet en de zweetdruppels is het punt niet binnen gehaald. Tussenstand: 3-1 voor Amptmeijer Badminton ’80.

De 2e heer en dame maakte zich gereed voor hun single. De 2e heer had wel zin in een goede pot badminton en volgde het voorbeeld van de 1e dame door een partij van 3 sets te spelen. De 2e dame vond 2 sets wel voldoende en rondde het daarmee af. Tussenstand: 5-1 voor Amptmeijer Badminton ’80. 

Als laatste de mixpartijen. De 1e mix liep gelijk op en voor iedere punt werd hard geknokt. De spanning wie de winst binnen zou halen was merkbaar. Uiteindelijk is met  21-18 en 24-22 deze partij door Amptmeijer Badminton ’80 binnen gehaald. De 2e mix werd ook in 2 sets binnengehaald. 

Eindstand: 7-1 voor Amptmeijer Badminton ’80. De laatste wedstrijd alweer van dit seizoen. Team 1 gaat zich klaar maken voor de 4e divisie. 

Wij bedanken onze trouwe lezers voor hun interesse en aanmoediging en wensen jullie voor nu een prettig weekend. 

Tot volgend seizoen. 

Geplaatst in Competitie, Nieuws.