Uitslagen speelweek 14

Zaterdag 8 februari 2020 zijn de laatste wedstrijden van het seizoen 2019-2020 gespeeld. Het seizoen zit erop, we kunnen terug kijken op een goed seizoen, waarbij de meeste teams in de middenmoot zijn geƫindigd en we 1 kampioenschap hebben mogen vieren.

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde thuis tegen Holten en wist er een 7-1 overwinning uit te halen. Het tweede team TTL Wezep speelde uit tegen Flevoland en kwam niet verder dan 6-2. Het derde team Amptmeijer 2 speelde vrijdagavond uit tegen Hellas en heeft er een gelijkspel uitgesleept. Het vierde team Bakker Bestratingen mocht het thuis nog opnemen tegen Hellas en wist met 6-2 te winnen. Het herenteam Kamphuis sloot de competitie maandagavond af tegen Beca met een stand van 4-4. Het meidenteam Plus Van den Hoven speelde thuis tegen Putten en heeft met 4-2 gewonnen. Het jeugdteam Plus Van den Hoven speelde uit tegen Kwiek en heeft met 0-8 gewonnen.

Dan nog een blik op de standen:

Met 90 punten en bijna 30 punten voorsprong is het eerste team Kampioen geworden!
Het tweede team vinden we met 37 punten terug op de vierde plaats.
Het derde team is tweede geworden met een ruime achterstand op de nummer 1, maar ook een ruime voorsprong op de nummer 3.
Het vierde team is met 50 punten vijfde geworden.
Het herenteam is ook vijfde geworden. In deze poule moeten er nog een paar wedstrijden gespeeld worden, maar de kans om nog van de vijfde plek verstoten te worden is zeer miniem.
Het meidenteam is zevende geworden, met maar een punt verschil op de nummer zes.
Het jeugdteam heeft nog 3 wedstrijden te gaan. Zij hebben nog kans om kampioen te worden!

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.