Jeugdteam blijft winnen

Het jeugdteam Plus Van den Hoven speelde zaterdag 22 februari een thuiswedstrijd tegen Kwiek.

De eerste wedstrijd single is sportief gespeeld door Michel en Jurrijn. De eerste set werd 21-6, en de tweede set werd ook gewonnen door Michel.

De tweede wedstrijd werd gespeeld door Jorn en Leòn. De eerste set werd 21-9, en De tweede set werd 21-4 voor Leòn.

De een na laatste single wedstrijd werd gespeeld door Stefan en Thomas.
De eerste set werd 21-9, en de tweede set werd 21-10 voor Stefan.

De laatste wedstrijd single is gespeeld door Leandro en Elsa. De eerste set werd spannend met 23-25 voor  Elsa, de tweede set werd 13-21. Helaas heeft Leandro deze wedstrijd verloren.

De eerste dubbel wedstrijd werd gespeeld door Michel en Leòn tegen Jurrijn en Jorn. De eerste set werd 21-12, en de tweede set werd ook gewonnen door Michel en Leòn.

De tweede wedstrijd werd gespeeld door Leandro en Stefan tegen Elsa en Thomas. De eerste set werd gewonnen met 21-11, en de tweede set werd ook gewonnen door Stefan en Leandro met 21-14.

De derde wedstrijd werd goed gespeeld door Michel en Stefan tegen Jurrijn en Thomas. De eerste set werd gewonnen met 21-13, en de tweede set werd ook gewonnen met 21-10.

De laatste wedstrijd van dubbel werd gespeeld door Leandro en Leòn tegen Jorn en Elsa. De eerste set werd gewonnen met 21-8, en de tweede set werd ook gewonnen met 21-11.

De eindstand is 7-1 voor het jeugdteam van Amptmeijer Badminton ’80.

Met nog twee wedstrijden te gaan is het team nog altijd in de race voor het kampioenschap.

En Harmke en Amy nog bedankt voor het tellen!

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.