Dikke winst voor jeugdteam

Het jeugdteam Plus Van den Hoven nam het zaterdagmiddag op tegen Kwiek in de uitwedstrijd.

Toen we aankwamen wisten we niet zo goed in welke zaal we moesten omdat een grote sporthal was. Uiteindelijk kwamen we een van de tegenstanders tegen die ons zeid waar we heen moesten. Toen waren we klaar en moesten we spelen.

We begonnen met de single van Michel tegen Jorn. De eerste set werd het 21-2 voor Michel. De tweede set werd het wat moeilijker met een 21-14 Daarmee stond het 1-0 voor Wezep.

De tweede single werd Leon tegen Jurrijn. De eerste set werd het 21-10 voor Leon en de tweede won Leon ook met een mooie 21-11. Toen stond het 2-0 voor Wezep.

De derde single was Stefan tegen Sven. De eerste set won Stefan met 21-14. de tweede set werd het wat makkelijker voor Stefan met een 21-7. Het stond 3-0 voor Wezep.

De laatste single was Leandro tegen Thomas. De eerste set won hij best makkelijk met een 21-3. En de tweede set won hij ook met een 21-4. We hadden alle singles gewonnen en het stond 4-0 voor Wezep.

Toen begonnen de de dubbels. De eerste dubbel was Michel en Leon tegen Jorn en Jurrijn. De eerste set wonnen Michel en Leon met een mooie 21-8 en tweede set ook met een 21-13. Het stond 5-0 voor Wezep. We hadden al gewonnen maar we moesten nog drie wedstrijden.

De tweede dubbel was Stefan en Leandro tegen Sven en Elsa. De eerste set wonnen Leandro en Stefan met 21-15. De tweede set werd ook door hun gewonnen met 21-13. Het werd 6-0 voor Wezep.

De volgende dubbel was Stefan en Michel tegen Jorn en Elsa de eerste set was spannend en gewonnen door Michel en Stefan met 21-16. De tweede set was nog spannender met een 21-18 voor Stefan en Michel. Toen stond het 7-0 voor Wezep.

De laatste wedstrijd was Leon en Leandro tegen Sven en Thomas. De eerste set wonnen Leandro en Leon met 21-2 en de tweede set ook met 21-5. De eindstand was uiteindelijk 8-0 voor Wezep.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.