Opnieuw winst voor recreantenteam

Het recreantenteam mocht woensdag thuis aantreden tegen Hellas uit Nunspeet. Altijd een lastige wedstrijd en we hebben nog nooit van ze gewonnen. Dus we moesten vanavond boven onszelf uitstijgen. Nu leek dat de eerste 30 minuten ook te gebeuren… want de tegenstander kwam een half uur te laat aanzetten. Weg droom van 8-0 winst.

Dus Jan, John, Marlies en Esther moesten toch maar aan de bak. Gelukkig waren ze zeer gedreven en gemotiveerd.

De eerste mix werd netjes binnen gehaald, terwijl de tweede mix de winst aan Nunspeet liet. De derde en vierde mix liep voorspoedig. Inmiddels 3-1 voorsprong.

Dan de dubbels. De heren lieten de eerste set een ruim verlies noteren. Of ze het spel van de tegenstander opeens door hadden of gewoon het licht hadden gezien… de tweede set wisten ze wel te pakken. Dan maar een derde set spelen. Het werd nog heel spannend, maar het is ze toch gelukt!

De dames maakten er ondertussen ook een zware strijd van die in 3 sets beslist moet worden. Maar ook hier werd na een zenuwslopende partij de winst binnen gehaald.

Tussenstand: 5-1. De winst kon ons al niet meer ontgaan, dus we zijn door naar de volgende ronde en weer een stapje dichterbij het kampioenschap.

Nu die ontlading en realisatie binnen kwam, moesten er nog twee mixpartijen gespeeld worden. Daar kunnen we kort over zijn, druk eraf, twee punten voor Nunspeet erbij.

Eindstand: 5-3.

En nu is het afwachten wie onze volgende tegenstander gaat worden (’t Harde 3 of Epe 2) en wanneer we weer aan de bak mogen. Dit wordt waarschijnlijk begin maart, dus we kunnen nog een paar weken flink trainen.

Geplaatst in Nieuws, Recreanten.