Update rondom Corona

Dinsdagavond 31 maart 2020 heeft het kabinet aangekondigd dat de huidige maatregelen voor het bestrijden van het Coronavirus worden verlengd tot 28 april 2020. Hier zitten ook gevolgen aan voor onze vereniging. 

Hierdoor kunnen wij helaas voorlopig nog niet badmintonnen. De Kamphal is inmiddels ook geheel gesloten. Dit houdt ook in dat diverse van onze evenementen niet door gaan:

* Het Ouder Kind Toernooi op 22 april komt geheel te vervallen.
* De afsluiting van de jeugdrecreantencompetitie op 4 april is afgelast. Er volgt helaas ook geen prijsuitreiking of kampioenschap meer. 
* Het Sport Overdag toernooi van de woensdagmorgengroep op 8 april is afgezegd. 

Voor de actuele situatie kun je altijd op onze website kijken. Zodra we weer mogen gaan sporten, dan hoor je weer van ons. 

Deze verlenging van de maatregelen heeft ook tot gevolg dat de Algemene Leden Vergadering niet doorgaat op de geplande datum van 21 april. We gaan op zoek naar een nieuwe datum, hierover volgt later meer nieuws. Tot de ALV blijft het huidige bestuur aan. Statutair zijn we verplicht de ALV in de eerste helft van het jaar te houden, maar door de omstandigheden moeten we hier mogelijk van afwijken omdat we de gezondheid van onze leden op de eerste plaatst zetten. 

Het is niet leuk om niet te kunnen sporten, maar momenteel wel noodzakelijk. We zijn wel aan het onderzoeken of een digitale borrel op een woensdagavond mogelijk is. Met z’n allen achter een scherm met een eigen hapje en drankje om toch even elkaar te zien en bij te kunnen praten. Als je hier belangstelling voor hebt, laat het dan aan Saskia weten via communicatie@amptmeijerbadminton80.nl. Belangrijk is wel dat je een microfoon en webcam hebt als je hieraan mee wil doen. 

We hopen dat iedereen veilig en gezond is en blijft. 

Hopelijk tot binnenkort! 

Bestuur Amptmeijer Badminton ’80

Geplaatst in Nieuws.