Coronavirus

Update 17/3/20: De gemeente heeft besloten om alle sportzalen in de gemeente Oldebroek tot en met 6 april 2020 te sluiten. 

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen tegen de verspreiding van het Coronavirus in Nederland. NOC*NSF en Badminton Nederland hebben geadviseerd om alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen- en trainingswedstrijden af te gelasten. Dit betekent dat alle evenementen en toernooien die gepland staan tot en met 31 maart worden afgelast. Voor ons houdt dit in dat het Kamphaltoernooi op 21 maart NIET doorgaat. Voor degenen die zich hiervoor hebben aangemeld, je ontvangt hiervan via toernooi.nl nog een bericht. 

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Daarbij hebben NOC*NSF en Badminton Nederland opgeroepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals toernooien, trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.

Het bestuur heeft daarom besloten om alle speelmomenten tot en met 31 maart 2020 af te lassen. Er is tot dan geen speelgelegenheid meer op de zaterdagmiddag, maandagavond, woensdagochtend en de woensdagavond. Trainingen gaan niet door. Ook worden er geen thuiswedstrijden gespeeld. 

We hopen op jullie begrip hiervoor. We houden het nieuws in de gaten en houden jullie op de hoogte van verdere wijzigingen. Zodra we weer kunnen gaan spelen, laten we het meteen weten. 

Voor vragen hierover kun je terecht bij Harmke (06-10871138) of Saskia (06-18671832). 

Bestuur Amptmeijer Badminton ’80

Geplaatst in Nieuws.