Toernooi Woensdagmorgengroep

Op 19 februari is de woensdagmorgengroep naar het WoMi toernooi geweest van ZBC in Zwolle. Met 3 heren en 8 dames sterk zijn we via een loting in de verschillende pools gaan spelen. Het systeem is dat je elke keer met iemand van de pool samen speelt maar ook tegelijkertijd tegen 2 anderen van je pool. De deelnemers van het toernooi kwamen van de verenigingen van Heerde, Sla maar Raak, ZBC en natuurlijk het mooie Wezep.

Na een leuke middag spelen met veel leuke potjes zijn de punten opgeteld en zijn de prijzen verdeeld. De dames van Wezep zijn er met de prijzen voor de dames ervandoor gegaan. De eerste prijs is gegaan naar Geertje en de tweede prijs naar Astrid. De heren hadden dit keer minder geluk en hebben geen prijs mee naar huis genomen.

Op 8 april organiseert de groep hun eigen toernooi. Dan komen de andere verenigingen bij hen op bezoek.

Geplaatst in Nieuws, Recreanten.