Herenteam hengelt de punten binnen in Hengelo

Het herenteam (gesponsord door Tandartspraktijk Kamphuis, Wezep) mocht afgelopen vrijdag zijn jaarlijkse tournee weer starten, en wel in het verre Hengelo. Op de kop af 12 maanden na onze laatste wedstrijd, oftewel, we hadden wel weer eens behoefte om ons enorme talent ten toon te spreiden. Helaas heeft Mark ons team verlaten, maar daarentegen hebben we wel Jeroen als geheime pion (of beter gezegd koning, gezien zijn lengte) die in bange dagen naar voren geschoven kan worden.

Michel presteerde het om, ondanks zijn Tukker-roots, te verdwalen in Hengelo, maar was gelukkig nog op tijd om aan te sluiten. Al snel stonden beide dubbels er lustig op los te spelen, en na enkele rake klappen stonden we na vrij korte tijd alweer met 2-0 voor.

Tja, en dan die vervelende onderbreking van de dubbels, ook wel ‘singles’ genaamd. Layo moest na een goed begin helaas in 3 games het onderspit delven. Michel won zijn single vrij gemakkelijk, ondanks een door veel onnodige fouten verloren 2e game. Hans pakte zijn single ook zonder veel problemen in 2 games. Willem ging helaas in 2 games ten onder. Een 4-2 tussenstand, en het was weer tijd voor de dubbels: geen wolkje aan de lucht dus, en dat bleek ook.

Michel en Hans vermaakten zich prima, en ‘spielerei-den’ zich naar de overwinning. Layo en Willem wisten ook de punten te pakken, met zowaar een spannende laatste game.

Na de eerste en tweede, speelde de derde helft zich voor de verandering óók in de zaal af. Met een plakje cake en een bekertje cola werd nog even nagekletst, waarna we in overwinningsroes weer naar de bewoonde wereld afreisden.

We vervolgen onze tournee aanstaande vrijdag in Nunspeet.

Geplaatst in Competitie.