Pittige start van het seizoen voor team 2

De eerste wedstrijd voor ons team (gesponsord door Tandtechnisch Laboratorium Wezep) afgelopen woensdag! Geen idee hoe het zou gaan. Het team waar we tegen moesten spelen komt uit Groningen en staat bekend als een van de sterkere teams in onze poule. Maar we begonnen met goede moed. De dubbels waren zwaar. We hadden duidelijk moeite om echt in de wedstrijd te komen en ook qua punten ging het erg op en neer. De heren begonnen sterk en gingen gelijk op met de tegenstanders. Maar de concentratie leek steeds meer achteruit te gaan en ze verloren de eerste set. Volledige focus bij beide teams tijdens de tweede set, maar jammer genoeg waren de tegenstanders net iets sterker en zij haalden het eerste punt binnen. Bij de dames was het iets minder spannend en het was duidelijk dat er nog niet veel samen gespeeld was. In het begin haalden ze een paar hele mooie punten binnen, maar de concentratie viel vrij snel weg en kwam ook niet meer terug. Ze verloren de wedstrijd in 2 sets. De stand was 0-2.Nu was het tijd voor de singles: De eerste heer Justin begon hartstikke goed, maar zijn tegenstander was ook niet verkeerd. Het was een erg spannende wedstrijd, waarbij de stand constant op en neer bleef gaan. Eerst leek Justin makkelijk te kunnen winnen, daarna juist zijn tegenstander en weer terug. De eerste set won de tegenstander met 18-21. De tweede set was opnieuw heel erg spannend, maar jammer genoeg kwam Justin net 2 punten te kort en verloor de wedstrijd. De tweede dame Eline begon ook aardig goed. De eerste punten waren voor haar en de tegenstander had eerst moeite om spel te maken. Jammer genoeg hield Eline de concentratie niet vast en de tegenstander had halverwege de eerste set goed door hoe ze wel of niet moest spelen. Eline verloor de wedstrijd met 2 sets. Nu was het de beurt aan Thomas en Sharon om punten te winnen. Thomas had een erg sterke tegenstander en ondanks dat hij een goed weerstand bood kon hij toch de winst niet binnen halen. Sharon had ook een sterke tegenstander, maar ondanks alles wist Sharon de rust te houden en door te blijven zetten. Eerste set was pittig, maar ze haalden hem binnen. De tweede set leek het even minder te gaan, maar dat was voor korte duur en Sharon won ook de tweede set. Ons eerste punt was binnen!! De stand is 5-1.Op naar de mixen om toch nog zo veel mogelijk punten binnen te halen. Sharon en Jeroen kregen goede weerstand in hun eerste mix, maar ze waren duidelijk sterker. Ondanks alles wonnen ze de eerste en ook de derde set! Het tweede punt was binnen! Voor Thomas en Eline was het anders. Ze hadden de pech om te spelen tegen de heer die gewonnen had van Justin … Dus een erg sterke speler en ze waren gewoon beter. Ze boden nog goede weerstand in de start van de eerste en de tweede set, maar de tegenstanders waren op dat moment gewoon beter. Erg jammer, maar hoe dan ook toch 2 punten binnen gehaald!! Voor een eerste wedstrijd tegen een erg sterk team is het verlies nog te overzien ?. En we gaan op naar de volgende wedstrijd volgende week!

Geplaatst in Competitie.