Wedstrijdverslag jeugdteam

Afgelopen zaterdag heeft het jeugdteam (gesponsord door PLUS Van den Hoven-Wezep) gespeeld tegen Putten.

De eerste wedstrijd werd gespeeld door Ynte en Tatjana. Ynte kon veel punten binnen slepen door veel naar achter te slaan want Tatjana was niet heel snel/sterk dus ze kon moeilijk van achter naar achter slaan. Deze set werd dus ook gewonnen met 21-12 voor Ynte. De tweede set had een hele andere wending gekregen, Tatjana had goede tips gekregen dus zij had veel punten kunnen maken, Ynte was ook veel uit aan het slaan dus Tatjana had deze set gewonnen met 11-21, dus moest er een derde set gespeeld worden. De derde set had Harmke goed advies gegeven dus Ynte werd weer heel goed deze set werd met 21-12 gewonnen door Ynte. De wedstrijd is gewonnen door Ynte.

De tweede enkel werd gespeeld door Leon tegen Michelle. De eerste set ging redelijk nek aan nek maar Michelle was heel sterk dus ze had deze set gewonnen met 17-21. De tweede set werd moeilijk voor Leon; Michelle was wederom sterk genoeg om Leon te verslaan deze set werd gewonnen met 13-21 door Michelle. Deze wedstrijd werd gewonnen door Michelle.

De derde enkel werd gespeeld door Leandro tegen Anne. De eerste set was best spannend want Leandro en Anne waren goed aan elkaar gewaagd maar deze set werd gewonnen met 19-21 door Anne. De tweede set ging iets minder voor Leandro maar heel goed voor Anne dus deze set werd gewonnen met 13-21 door Anne. Deze wedstrijd werd gewonnen door Anne.

De eerste dubbel werd gespeeld door Leandro en Leon tegen Anne en Michelle. De eerste set was moeilijk voor Leon en Leandro want Michelle kon goed terug van achter slaan en Anne die was goed voorin. Deze set werd gewonnen door Anne en Michelle met 12-21. De tweede set ging niet veel beter voor Leon en Leandro. Wederom waren de tegenstanders goed dus de tweede set werd ook gewonnen door Anne en Michelle met 16-21. Deze wedstrijd werd gewonnen door Anne en Michelle.

De tweede dubbel werd gespeeld door Leandro en Ynte tegen Anne en Tatjana. De eerste set was best spannend. Leandro kon goed voorin en Ynte goed achterin, Anne en Tatjana hadden ook een goed samenspel. Dze set werd gewonnen door Anne en Tatjana met 17-21. De tweede set hadden Leandro en Ynte een goed advies gekregen van Harmke en dat hadden ze toegepast dus ze hadden deze set gewonnen met 21-18. De derde set werd eerlijk gewonnen door Anne en Tatjana met 16-21. De wedstrijd is gewonnen door Anne en Tatjana.

De laatste dubbel en dus ook laatste wedstrijd word gespeeld door Ynte en Leon tegen Tatjana en Michelle. In de eerste set hadden Ynte en Leon moeite met de goede tactiek te vinden, dat is niet gelukt. De set is gewonnen door Tatjana en Michelle met 12-21. In de tweede set werd ook goed gespeeld door Tatjana en Michelle, Leon en Ynte konden de goede tactiek nog steeds niet vinden. Deze set werd gewonnen door Tatjana en Michelle met 8-21. Deze wedstrijd werd gewonnen door Tatjana en Michelle.

Putten heeft gewonnen met 5-1.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.