Herenteam trekt weinig publiek in Nunspeet

Nadat we vorige week Hengelo aan onze zegekar hadden gebonden, hoefde het herenteam (gesponsord door Tandartspraktijk Kamphuis, Wezep) voor de volgende triomf gelukkig niet zo ver af te reizen. Met Hendri Nagelholt als invaller ging de rit naar Nunspeet, waar Hellas eraan moest geloven. We arriveerden in een zaal die om te beginnen al vrij leeg was, en niet lang daarna was er helemaal niemand meer. Flinke teleurstelling dat niemand ons talent kwam bewonderen, maar we besloten om tóch maar ons best te doen.

Gelegenheidsduo Layo en Hendri mochten het spits afbijten tegen de sterkste 2 spelers van Hellas. Helaas werd er in 3 spannende games verloren, 21-16 / 19-21 / 21-17. Tegelijkertijd waren Hans en Michel ook bezig. Dit was zeker geen spielerei zoals vorige week in Hengelo, er moest zelfs een 3e game aan te pas komen. In de 2e game werd een riante voorsprong uit handen gegeven, maar in de laatste game lieten ze het niet zover komen, 17-21 / 22-20 / 16-21.

En toen moesten we weer aan de single. Layo speelde naar eigen zeggen geen goede wedstrijd, hoewel hij in de 2e game nog dichtbij kwam. Uitslag: 21-12 / 21-19. Hendri moest helaas ook het hoofd buigen in een wedstrijd met enkele fraaie punten: 21-14 / 17-21 / 21-16. Michel bakte er vrij weinig van, in een foutenfestival werd het 21-13 / 21-9. Gelukkig is daar dan nog Hans, die in één van de vijf driesetters van vanavond met 19-21 / 21-12 / 17-21 als overwinnaar uit de strijd kwam. We noteren aldus een 4-2 tussenstand. Een gelijkspel behoorde dus nog steeds tot de mogelijkheden.

Hendri en Michel sleepten vrij makkelijk het derde punt binnen in een solide partij, 15-21 / 11-21. Vervolgens kon het voltallige publiek (bestaande uit wijzelf en de zaalbeheerder) zich vergapen aan de dubbel van Layo en Hans. Nadat zij de eerste game aan de broek kregen met 21-9, werd het vierde punt toch nog binnengehaald met 15-21 / 11-21.

Met 4 punten konden we weer op huis aan, en hiermee zijn we voorlopig koploper. Volgende week eindelijk onze eerste thuiswedstrijd, komt dat zien! Hendri, nog bedankt voor het invallen. ?

Geplaatst in Competitie, Nieuws.