Herenteam speelt gelijk in Apeldoorn

Hier weer eens een update van het herenteam (gesponsord door Tandartspraktijk Kamphuis, Wezep). Afgelopen donderdagavond speelden wij onze vierde wedstrijd van het seizoen, en tevens alweer de derde uitwedstrijd. Zoals al eerder vermeld scheppen wij er veel genoegen in om ons talent in de wijde regio ten toon te spreiden, dit tot vreugde en genoegen van het telkens weer voltallige publiek dat zich aan ons komt vergapen. Helaas is Hans de vorige wedstrijd geblesseerd geraakt, maar gelukkig is daar dan nog Jeroen die wel in Hans’ voetstappen durfde te treden.

De reis ging dit keer naar Apeldoorn, zoals iedereen wel weet een plaats waar uitsluitend topspelers vandaan komen. De tegenstander staat ook niet voor niets bovenaan, maar hierdoor worden we natuurlijk niet afgeschrikt, en met goede moed begonnen we met dat deel van de wedstrijd waar we telkens weer in uitblinken: de dubbels. Jeroen en Layo leveren de eerste game nog in, maar vervolgens komt het talent tóch bovendrijven. In de derde game wordt een voorsprong nog bijna uit handen gegeven, maar uiteindelijk: 21-18 / 12-21 / 19-21. Ondertussen proberen Michel en Willem hun nog ongeslagen status te behouden, en 3 games later blijkt dat dat gelukt is: 21-19 / 16-21 / 13-21. Volgens Willem de slechtste dubbel van het seizoen, maar uiteraard doen we ’t ervoor!

De singles zijn tot dusverre nog wel een dingetje. Ik hoop dat de trainer dit niet leest, want anders belooft dat nog wat voor de komende maandagavonden, maar de harde cijfers zijn dat we tot nu toe net zoveel dubbels winnen als dat we singles verliezen (beide 12 van de 16). Vanavond zorgde Jeroen met 21-14 / 18-21 / 16-21 in een spannende partij op knappe wijze voor het enige punt. De rest vloog er allemaal in 2 games af, hoewel Willem nog erg dichtbij een 3e game was.

Met een 3-3 tussenstand gaan we weer dubbelen. Layo en Willem lopen op het nippertje een 3e game mis (21-15 / 25-23), terwijl Jeroen en Michel op de welbekende zuinige wijze met 14-21 / 15-21 het 4e punt binnenharken.

Onze eerste 4 wedstrijden zijn geëindigd in achtereenvolgens 6-2, 4-4, 2-6 en 4-4. Quizvraag voor de mensen thuis: waar zal onze volgende wedstrijd in eindigen? Plaats uw antwoord hieronder. De winnaar mag Hans een dagje in de tuin helpen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.