Wederom verlies voor team 1

Dinsdagavond 5 oktober speelde het eerste team van Amptmeijer Badminton ’80 (gesponsord door onze hoofdsponsor Amptmeijer Hypotheken en Verzekeringen) een uitwedstrijd tegen Amor GS BC uit Groningen. Vol goede moed begonnen de heren Cornel en Rémon aan de heren dubbel, echter werd dit helemaal geen succes, vele shuttles kwamen er aan te pas maar winst werd er niet behaald. In twee sets met 21-12 en 21-14 ging het eerste punt naar Amor.

Bij de damesdubbel van Vera en Joanne ging het punt ook naar de dames van Amor GS, met setstanden 21-19 en 21-18 kwamen onze dames net te kort.

Vera kwam in de singel net te kort en verloor met 21-18 en 21-19, Rémon en Joanne verloren ook in twee sets. Cornel wist als enige een punt te behalen, en was met 17-21 en 19-21 zijn tegenstander net de baas.

In de mix van Rémon en Vera gingen de punten over en weer de eerste set werd met 21-19 verloren, de tweede set wisten ze in winst om te zetten met 18-21, alleen in de derde set konden ze het niveau niet helemaal vasthouden en werd de set verloren met 21-14.Cornel en Joanne verloren in twee sets. Eindstand 7-1.

Tot nu toe nog geen goed begin van het seizoen. Komende dinsdag 12 oktober reizen we weer af richting het hoge Noorden naar Veendam, waar een wedstrijd tegen Meteoor op het programma staat.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.