Herenteam stijgt naar ongekende hoogten

Hier weer eens een korte update van het door jullie zo geliefde herenteam (gesponsord door Tandartspraktijk Kamphuis, Wezep). De afgelopen 2 zaterdagen mochten we het thuispubliek weer vermaken met onze gave techniek, uitmuntend spelinzicht, voorbeeldige inzet, en bovenal: ons enorme talent. Hans is nog steeds herstellende van zijn mankepootje, maar zoals menigeen op de woensdagen heeft kunnen zien, komt ook deze kanjer weer in gestaag tempo terug. Gelukkig hadden we voor beide wedstrijden een welwillende invaller, waarvoor uiteraard onze dank aan Albert en Hendri!

Zaterdag 6 november kregen we onze poulegenoten uit Epe op bezoek. Ook zij deden een beroep op in dit geval een tweetal invallers. Het wedstrijdverslag kunnen we vervolgens afdoen met de korte samenvatting: het werd 8-0 in minder dan anderhalf uur. 16 snelle games die allen gewonnen werden. Team 1 stond nog vrolijk te singelen terwijl wij allang in de kantine zaten te chillen… verschil moet er zijn, niet?

Een vergelijkbare wedstrijd de zaterdag erop. Dit keer kwam de tegenstander uit Deventer; dezelfde ploeg die ons vorig seizoen nog aardig in ons hemd heeft gezet, toen we met 8-0 werden afgeschminkt. Het team kwam echter in een wat andere samenstelling in Wezep aan, ook hier namelijk 2 invallers. Ook deze wedstrijd ging weer van een leien dakje, hoewel er dit keer wel serieus strijd geleverd moest worden. Alleen de allerlaatste dubbel ging verloren, dus prijkte er een mooie 7-1 op het bord.

Met deze mooie resultaten hebben we een mooie sprong in de poule gemaakt. Met het vooruitzicht dat onze volgende wedstrijd tegen de nummer laatst zal zijn, blijven we voorlopig nog even omhoogkijken.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.