Verslag jeugdteam

Op zaterdag 13 november werd er weer een sportieve wedstrijd gespeeld door het jeugdteam (gesponsord door PLUS Van den Hoven-Wezep) tegen Barneveld. De wedstrijden werden gespeeld door Ynte, Leandro en Michel.

De eerste wedstrijd werd gespeeld door Ynte tegen Julia. De eerste set werd 21-11 voor Julia, en de tweede set werd afgemaakt met 21-13.

De eerste dubbel werd gespeeld door Michel en Leandro tegen Noa en Casper. De eerste set werd gewonnen met 21-16 door Barneveld. De tweede set werd gewonnen door Michel en Leandro met 21-13. De derde set werd ook gewonnen door Barneveld met 21-16.

De tweede single werd gespeeld door Michel tegen Sophie. De eerste set werd gewonnen door Sophie met 21-19. De tweede set werd ook gewonnen door Sophie met 21-7.

De tweede dubbel werd gespeeld door Ynte en Leandro tegen Julia en Sophie. De eerste set werd gewonnen door Julia en Sophie met 21-12. De tweede set werd ook gewonnen door Julia en Sophie met 21-3.

De laatste single werd gespeeld Door Leandro tegen Casper. De eerste set werd gewonnen door Casper met 21-14. De tweede set won Casper ook met 21-16.

De laatste wedstrijd van vandaag werd gespeeld door Ynte en Michel tegen Sophie en Noa. De eerste set werd gewonnen door Ynte en Michel met 21-19, en ook de tweede set werd door hen gewonnen met 21-10.

Het was een sportieve wedstrijd en iedereen had veel plezier. We verloren uiteindelijk met 5-1.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.