Herenteam blijft winnen

Donderdagavond 6 oktober mocht het herenteam (gesponsord door Tandartspraktijk Kamphuis, Wezep) aantreden in Arnhem. Er was last minute nog een personele wijziging, Jeroen kon niet mee omdat hij moest invallen bij het mixteam. Maar niet getreurd, want we konden Reinard bereid vinden om met ons mee te gaan. Op de heenweg hebben we geleerd over kastanjelikeur, en sommige mensen vinden dat dit in een kerstpakket hoort. Daarnaast heeft Layo een hekel aan een grote sportwinkel met vestigingen in onder andere Apeldoorn en Arnhem, waarvan de naam begint met de D. Waarom vraag je je af? Omdat ze maar 10 verschillende sportschoenen hadden. Layo had van zo’n grote winkel wel meer verwacht, en was teleurgesteld.

Goed, eenmaal aangekomen in de zaal en omgekleed konden we beginnen aan de partijen. Wil je snel klaar zijn met lezen: de gewonnen partijen komen sterk overeen met die van de vorige wedstrijd. We hebben wederom enorm on-Wezeps alle singlepartijen gewonnen. De langere versie: de eerste en tweede dubbels zijn verloren gegaan, waarvan de tweede dubbel in drie sets. Daarna, zoals gezegd, alle singles gewonnen, waarvan de eerste en tweede in drie sets. De derde dubbel werd nog gewonnen, de vierde helaas niet. De derde set ging jammerlijk met 21-19 naar Arnhem. Eindstand 3-5 voor Wezep.

Omdat ze in de sporthal niet de beschikking hadden over een kantine konden onze strijders direct na het douchen huiswaarts keren. Voor een doordeweekse avond niet een grote ramp.

In de auto terug hebben Layo en Thomas nog kennis mogen maken met het woord “gezapig”. Zoals je al zult verwachten is dit een verrijking van het vocabulair. De avond was daardoor compleet, en we konden allemaal rustig gaan slapen.

Het team mag nu even in de herfstdip-modus, de eerstvolgende wedstrijd staat gepland op 5 november. Wij ontvangen dan onze opponenten uit Harderwijk in de Kamphal.

Reinard, bedankt voor het invallen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.