Herenteam blijft winnen

Zaterdag 1 oktober mocht het herenteam (gesponsord door Tandartspraktijk Kamphuis, Wezep) ’s ochtends om half 10 aantreden in Deventer. Waar het normaal gesproken de bedoeling is dat men 15 minuten van tevoren aanwezig is, werd dit voor Jeroen en Layo bemoeilijkt door het foutief doorgeven van de speellokatie door Michel… daar bleek bij de foutief opgegeven lokatie verder dat het geen speelhal betrof, maar een soort van uitvaartcentrum…

Door het kampioenschap afgelopen seizoen vanuit Veren 2 naar Veren 1 was het ook ditmaal weer afwachten wie onze tegenstanders zouden zijn. In principe kunnen we hier kort over zijn: het spel was absoluut ‘onwezeps’, hetgeen betekent dat we alle singles hebben weten te winnen, weliswaar in 3-setters, maar slechts 1 dubbel naar onze hand hebben weten te zetten. Tja… wat zullen we hier over zeggen… al met al met 3-5 gewonnen, wat inmiddels onze 3de winstpartij is uit 3 wedstrijden.

Wist-u-datjes:

1) Jeroen sinds een week een 2de auto heeft om de kosten van de brandstof te drukken…
2) Layo het idee had dat-ie in een vliegtuig zat in deze auto?

Onze volgende wedstrijd betreft wederom een uitwedstrijd, dan tegen Beca in Arnhem.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.