Herenteam pakt thuis de winst

Zaterdag 24 september jl. stond er weer een pittige wedstrijd op de planning voor ons herenteam (gesponsord door Tandartspraktijk Kamphuis, Wezep): we kregen onze rivalen uit Nunspeet te gast.

De dubbel van Layo en Michel kon in 2 pittige sets gewonnen worden. Helaas konden Thomas en Jeroen in hun 3e set niet de winst naar zich toe trekken, tussenstand 1-1.

Met de enkels mocht Layo starten maar deze kon helaas ook niet het punt binnenslepen. Thomas en Jeroen konden beide in 2 sets de winst binnenslepen.

Michel ging voor maximale zaaltijd en kwam sterk terug in zijn derde set en pakte nipt de overwinning.

Met een gegarandeerd gelijkspel begonnen we aan de dubbels waar we gebrand waren om de 2e overwinning voor ons team binnen te slepen.

In beide dubbels konden Layo met Thomas en Michel en Jeroen de 1e set niet winnen en deze ging naar de kant van onze tegenstanders….

Gelukkig begon toen de Doping te werken en werd bij beide dubbels dit keer de overwinning overtuigend binnengesleept door onze mannen.

In de derde set konden Michel en Jeroen het punt binnenslepen, kort daarna gevolgd door hun collega’s Thomas en Layo.

Met deze mooi gespeelde 6-2 overwinning staan we met 1 punt voorsprong ook 1e in de poule!

Volgende week spelen wij een uitwedstrijd in Deventer, hopelijk kunnen wij hier onze voorspoedige klim naar de top voortzetten…

Geplaatst in Competitie, Nieuws.