Herenteam slaat toe in de polder

Na enkele maanden op het strand en/of op het terras gehangen te hebben, is het herenteam (gesponsord door Tandartspraktijk Kamphuis, Wezep) uit de zomerslaap ontwaakt. Het héle herenteam? Neen: Hans en Willem hebben na het kampioenschap van afgelopen seizoen vooralsnog een punt achter hun roemruchte carrière gezet. In de regio en ver daarbuiten haalt men nu ongetwijfeld opgelucht adem, echter, het team is aangevuld met niet de minste spelers: Jeroen (die vorig seizoen al een rol als vaste invaller had) en Thomas. Omdat Layo verhinderd was, mocht invaller Rémon weer eens ervaren hoe het er in de herenklasse aan toegaat. We mochten gelijk diep de polder in naar Lelystad voor de wedstrijd tegen Flevoland. Voor sommigen van het team een goed uur rijden: je kunt deze uitwedstrijd maar beter gehad hebben…

Rémon en Jeroen beten het spits af in de eerste herendubbel, terwijl op de baan ernaast Thomas en Michel hun skills ten toon spreidden. Rémon en Jeroen mochten het eerste puntje van dit seizoen noteren, Thomas en Michel konden het net niet bolwerken en verloren nipt in 2 games.

Jeroen en Thomas mochten het vervolgens in het enkelspel laten zien. Jeroen had een makkelijke wedstrijd, maakte z’n tegenstander helemaal gek, en pakte fluitend de overwinning. Thomas had het een stuk lastiger, won nog wel de 2e game, maar moest in de laatste game de handschoen werpen. Tussenstand: 2-2.

Rémon en Michel speelden een gelijksoortige single, beiden wonnen in 3 games. Met 4-2 gingen we de laatste dubbels in. Deze werden eerlijk verdeeld, Jeroen en Thomas verloren in 3 games, Rémon en Michel maakten het zichzelf nog onnodig moeilijk maar uiteindelijk kwam de overwinning nooit echt in gevaar.

Zo hebben we met 5 punten een prima start van dit seizoen. Zaterdag spelen we alweer onze eerste thuiswedstrijd tegen Hellas uit Nunspeet, komt dat zien! Rémon, bedankt voor het invallen.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.