Team 1 speelt gelijk in Zwolle

Vandaag speelde team 1 (gesponsord door onze hoofdsponsor Amptmeijer Badminton ’80) onze eerste wedstrijd tegen ZBC uit Zwolle.

Ons team heeft dit jaar een andere samenstelling: Joanne is gestopt, daarvoor is Eline in de plaats gekomen. Bij de heren is Justin er bijgekomen.

We begonnen met de herendubbel. De partij werd in twee sets gewonnen met 21-18 en 21-16. De damesdubbel werd helaas verloren.

Justin speelde een goede partij, maar het netbandje zat hem vaak in de weg en verloor in 2 sets. Vera won de eerste set en keek in de tweede set tegen een grote achterstand aan, maar knokte zich goed terug en won de tweede set alsnog met 23-21.

Cornel en Eline speelden allebei een driesetter. Cornel ging goed van start en won de partij. Eline speelde een spannende derde set en verloor deze helaas met 21-18.

Nu waren de mixen aan de beurt; met een 3-3 tussenstand kon het nog alle kanten op. Vera en Justin speelden de eerste mix, deze ging verloren in twee sets. Cornel en Eline speelden voor de eerste keer samen. De partij werd gewonnen in twee sets.

Eindstand: 4-4.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.