Team 1 blijft thuis puntloos

Afgelopen zaterdag 5 november had team 1 (gesponsord door onze hoofdsponsor Amptmeijer Hypotheken en Verzekeringen) een thuiswedstrijd tegen de nummer 1 van onze poule.

Met goede moed begonnen we met de dubbels. De heren begonnen sterk, maar haalden het net niet en verloren de tweesetter met 20 en 16 punten. De dames hadden juist veel moeite met de eerste set en verloren de eerste heel erg ruim. De tweede liep een stuk beter en ze konden goed meekomen, maar net niet voldoende om er een driesetter van te maken. De stand is 0-2.

Tijd voor de singles. Zowel Justin, Cornel, Vera en Eline hadden het zwaar. Door een combinatie van sterke tegenstanders, niet je eigen spel spelen en gewoon stomme pech waren de wedstrijden vrij snel voorbij en niet in ons voordeel. Erg jammer, maar er zaten ook zeker leuke rally’s tussen om naar te kijken! De tussenstand is 0-6.

Tijd voor de mixen om nog wat punten binnen te halen. We begonnen weer met goede moed en Vera en RĂ©mon maakten het zeker spannend in de eerste set met 19 punten. Tijd voor de tweede, maar jammer genoeg wilde die niet meer lopen en de focus/energie was er uit. Daarnaast speelden Eline en Justin. De wedstrijd verliep vanaf het begin erg vreemd. In het begin konden ze het nog aardig bijbenen, maar na 8 punten werd de ene na de andere fout gemaakt. Ook de tegenstanders hadden hier soms last van. Maar de tegenstanders bleven voor en pakten de wedstrijd. De eindstand is 0-8.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.