Team 1 strijdend ten onder

Woensdagavond 9 november speelde het eerste team (gesponsord door onze hoofdsponsor Amptmeijer Hypotheken en Verzekeringen) tegen BC Go uit Groningen.

De herendubbel begon goed en de eerste set werd gewonnen met 21-14, de tweede en de derde set werden helaas verloren. De damesdubbel was een spannende partij maar deze werd verloren met 19-21 en 20-22.

Justin speelde een goede single maar kwam net wat tekort en deze partij ging verloren. Vera verloor de eerste set met 16-21 en maakte het in de tweede set nog spannend maar kon er met een setstand van 20-22 net geen derde set uithalen. Cornel won de single in twee sets, en Eline kon haar singlepartij ook niet in winst omzetten.

De eerste mix was een zeer spannende driesetter waarbij de derde set werd verloren met 25-27. De tweede mix werd helaas ook verloren ook al kwamen Justin en Eline terug van een achterstand van 3-11 maar de set verloren ze met 19-21.

De eindstand was 1-7 voor BC Go.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.