Team 1 deelt thuis de punten

Woensdag mocht team 1 (gesponsord door onze hoofdsponsor Amptmeijer Hypotheken en Verzekeringen) weer! Een wedstrijd tegen Zwolle, de eerste wedstrijd in de tweede helft.

De eerste keer dat we tegen Zwolle speelden was de eindstand 4-4. Deze avond was de uitdaging om er nog een extra puntje bij te halen. Met de dubbels begonnen we goed. In de damesdubbel kwamen de tegenstanders niet lekker in het spel en wonnen Vera en Eline in een twee-setter. De heren hadden het wat zwaarder. RĂ©mon was door ziekte niet aanwezig en het kostte Justin en Cornel even om in het spel te komen. Na de eerste set kwam er goed gang in en haalde ze de wedstrijd binnen in een drie-setter.

Tijd voor de enkels. Hier waren we niet echt trots op. Zowel Vera als Eline zaten zichzelf flink in de weg en kwamen niet lekker op gang. Enkele momenten leek het alsof ze weer lekker in het spel kwamen, maar al veel te snel viel de focus weg. Beide verloren de wedstrijd.

Cornel begon sterk en won de eerste set met 2 punten voorsprong, daarna was het gedaan met de concentratie en hij verloor dik de tweede set. Goede hoop voor de derde set! Maar hij kwam niet meer lekker in het spel en kon de focus niet houden. Ook Cornel verloor zijn enkel in een drie-setter. Justin deed het daarentegen hartstikke goed, hier was het juist zijn tegenstander die niet lekker in het spel kwam. Justin haalde het 3de punt binnen. De stand is 3-3.

Nu nog tijd voor de mixen. Het is nog steeds mogelijk om gelijk te spelen of misschien de wedstrijd te winnen. Beide teams hadden een lastige partij maar beide haalden de eerste set binnen. Het zag er goed uit! Vera en Justin bleven in de flow en haalden ook de tweede set binnen. Ieder geval gelijkspel! Nu nog aan Eline en Cornel om het winnende punt binnen te halen. Halverwege de tweede set verloren ze beiden de concentratie en werd het spel aardig chaotisch. Ze verloren de tweede set. Op naar de derde. Het mocht niet meer baten. Geen idee wat er precies gebeurde, maar alle shuttles vlogen precies de kant op die juist niet de bedoeling was. Beiden leken elkaar aan te steken en de meeste shuttles belanden of buiten het veld of in het net. Jammer genoeg verloren ze de wedstrijd.

Eindstand: 4-4. Absoluut niet slecht! Op naar de volgende wedstrijden. ?

Geplaatst in Competitie, Nieuws.