Gelijkspel voor 1e team

Vandaag stond voor team 1 (gesponsord door onze hoofdsponsor Amptmeijer Hypotheken en Verzekeringen) al weer de 2e thuiswedstrijd gepland in het nieuwe jaar. Cornel is op vakantie dus we moesten het vandaag met z’n vieren waar gaan maken. De vorige keer had het team helaas geen punten mee kunnen nemen naar Wezep!

De heren- en damesdubbel gingen tegelijk van start. De heren hadden twee goede tegenstanders tegenover zich staan en moesten helaas in 2 sets het punt gewonnen geven. De dames hadden een derde set nodig maar wisten de wedstrijd te winnen.

Rémon speelde de eerste single. Deze wedstrijd ging verloren met 14-21 en 13-21. Vera speelde tegelijk ook een single, na een spannende eerste set werd de 2e set makkelijker gewonnen.

Tussenstand 2-2, nu was het aan Justin en Eline om te starten met hun singles. Justin trok helaas aan het kortste eind en verloor in twee sets. Eline had een mooie pot en maakte het in de 2e set nog erg spannend maar wist het punt uiteindelijk in de verlening binnen te slepen 21-14 en 22-20.

Beide mixen gingen van start het kon alle kanten nog op gaan. Rémon en Vera speelden een goede mix en wisten in 2 sets in ieder geval het 4e punt binnen te slepen. Justin en Eline hadden een spannende 2e set maar kwamen net te kort om er nog een derde uit te slepen.

Eindstand 4-4. Volgende week speelt het team uit in Groningen.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.