Team 1 verliest laatste wedstrijd

Donderdag 16 februari heeft het eerste team (gesponsord door onze hoofdsponsor Amptmeijer Hypotheken en Verzekeringen) gespeeld tegen koploper Appoldro in Apeldoorn. Appoldro stond met hoofd en schouder boven de rest van de competitie en bleek voor het team te veel te zijn. Het 1ste team verloor met 8-0.

Door een rondgaande griep konden Justin en RĂ©mon niet mee spelen en deed Jeroen Stoel mee als invaller.

De dubbels waren beide spannende partijen, Cornel van Dorp en Jeroen Stoel verloren net aan in 3 sets en Vera van Dijk en Eline Kamphuis met 2x 17.

De singles bleek Appoldro erg sterk in te zijn, Jeroen en Vera speelde goed maar kwamen niet in de buurt. Cornel speelde een spannende 3-setter maar verloor ook deze. Ook Eline verloor in 2 sets.

De mixpartijen verliepen helaas niet veel anders. Jeroen en Vera kwamen niet lekker aan spelen toe en verloren in 2 sets. Ook Cornel en Eline hadden een lastige pot en verloren in 2 sets.

Helaas was dit de laatste wedstrijd van het seizoen. Het team kijkt terug op een leerzaam seizoen. We willen de sponsor (Amptmeijer Hypotheken en Verzekeringen) nogmaals bedanken en we hopen volgend jaar sterker terug te komen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.