Zware dobber voor Badminton ´80 Wezep

WEZEP – Het eerste team van Badminton ’80 Wezep speelde zaterdag 24 september de tweede wedstrijd van het seizoen, een uitwedstrijd tegen Sjeve Shuttel uit Bunschoten ditmaal. Dit team speelt al een aantal jaren in deze klasse, dus het beloofde een zware wedstrijd te worden. En dat bleek uiteindelijk ook het resultaat: verloren met 2 – 6.

De herendubbel beet het spits af. Cornel van Dorp en Bert Kwakkel hadden de smaak meteen goed te pakken en wisten in twee sets te winnen: 14 – 21 en 7 –
21. De dames Harmke van de Werfhorst en Linda van Dorp hadden een moeilijke partij. De eerste set ging verloren in 21 – 8. De tweede set ging wel beter,
maar niet genoeg om er een derde set uit te halen.

Over de singels kunnen we kort zijn. Deze gingen alle vier verloren. Alleen de heer Van Dorp wist er nog een derde set uit te halen, maar deze wist
hij net niet te pakken met 19 – 21.

Met een achterstand van 5 -1 staan de mixpartijen nog voor de boeg. De beide van Dorps hadden de smaak te pakken en wonnen hun partij met 19 – 21 en 16 – 21. Van de Werfhorst en Kwakkel waren in de derde set nog druk bezig met knokken voor de derde punt, maar kwamen net te kort met 19 – 21.

Het herenteam speelde woensdag 21 september al hun thuiswedstrijd tegen Zetten. Zij hebben met 2 – 6 verloren. Ook het tweede mixteam speelde woensdag thuis. Zij hebben met 7 – 1 gewonnen van Inside’82 uit Baarn. Het meisjesteam speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Flevoland en die hebben zij met 8 – 0 verloren.

Volgende week speelt het eerste team thuis tegen Heerder BC 3. Het jongensteam speelt thuis tegen Vianen, en het meisjesteam tegen ’t Pluumpje uit Eerbeek. De wedstrijden beginnen om 12.30 uur in De Kamphal.

Geplaatst in Competitie, Nieuws en getagd met , .