Badminton ´80 Wezep speelt gelijk

WEZEP – Drie teams van Badminton ’80 speelden zaterdagmiddag 8 oktober thuis in de Kamphal: het meisjesteam, het herenteam en het eerste mixteam. Dit laatste team  staat momenteel samen met Putten op een vijfde plaats. De wedstrijd van deze week werd gespeeld tegen Smash 76 uit Harderwijk, die momenteel een 7e plaats bekleden. De wedstrijd is uiteindelijk in 4 – 4 geëindigd.

De heren Van Dorp en Kwakkel hadden opnieuw drie sets nodig om de herendubbel te winnen. Het was dan ook een zware partij. De damesdubbel van Van
Dorp en Van de Werfhorst verliep niet lekker, ze verloren dan ook in twee sets.

In de singels verliep het ook nog niet even makkelijk, maar er werden wel weer punten gescoord. De heer Van Dorp won zijn partij met 21 – 17 en 21 – 12, en Van de Werfhorst won met 21 – 16 en 21 – 19. Kwakkel verloor helaas zijn partij in de derde set met 20 – 22. Dame Van Dorp verloor haar single in twee
sets.

Met een tussenstand van 3 – 3 ging het er in de mixpartijen om wie de wedstrijd ging winnen. De Van Dorps verloren hun eerste set nog met 19 – 21, maar herpakten zich daarna en wonnen de tweede en derde set. Van de Werfhorst en Kwakkel hadden een lastige mix, en deze verloren ze dan ook in 15 – 21 en 20
– 22.

Het herenteam speelde tegen Irene uit Bilthoven en heeft met 5 – 3 gewonnen. Het jongensteam heeft de uitwedstrijd tegen Deto Nijmegen verloren
met 0 – 8. Het meisjesteam speelde 4 – 4 tegen Beuningen. Het tweede mixteam heeft met 7 – 1 gewonnen van Barneveld.

Wegens de Yonex Dutch Open volgende week in Almere, waaraan vele internationale spelers meedoen, en de herfstvakantie zijn er de komende twee weken geen wedstrijden. Woensdag 26 oktober speelt het eerste team een uitwedstrijd in Barneveld.

Geplaatst in Competitie, Nieuws en getagd met , .