Sportverkiezing Oldebroek 2012

Vrijdag 18 januari was het dan eindelijk zo ver: de verzkiezing voor de sporters in de gemeente Oldebroek in de WHC kantine. Ons kampioensteam was genomineerd als Sportteam van het jaar 2012 voor hun uitstekende prestaties. Het werd een lange en drukke avond waarbij het sportteam als laatste aan de beurt kwam. Samen met het zaalvoetbalteam van VSCO, voetbalteam WHC 2 en zijspancrossteam Van Werven werden zij na een korte introductie op het podium geroepen.

Helaas voor ons zijn zij niet verkozen tot sportteam, deze eer ging naar het zijspancrossteam. Maar met het succes van dit seizoen kunnen jullie maar zo weer genomineerd worden voor 2013!

Wij zijn uiteraard supertrots op de prestaties van Alfred Scholten, Gerald van Dijk, Gerard Thomassen, Vera van Dijk en Annelies van Winkel!

Bekijk de foto’s en films hier.

Geplaatst in Competitie, Nieuws en getagd met .