Open Avond zeer succesvol

Badminton ’80 Wezep in Wezep organiseerde op woensdag 18 september een Open Avond tijdens de Week van het Badminton. De avond is zeer succesvol te noemen en werd goed bezocht.

De avond startte om 18.00 uur met de jeugd. Naast de eigen jeugdleden waren er ook twee gastspelers aanwezig. De jeugdige badmintonners hebben een aantal wedstrijdjes gespeeld, voor zowel de dubbel als de singel. Tussendoor hebben ze nog wat te drinken gehad zodat ze er ook de tweede helft weer flink tegenaan konden. De avond met de kinderen is afgesloten met een spelletje rond de tafel. Iedereen heeft fanatiek meegedaan en ging moe en tevreden weer naar huis.

Om 20.00 uur begon de Open Avond bij de senioren. Naast een groot aantal vaste leden, waren er ook een aantal gastspelers aanwezig. Uiteindelijk waren alle velden bezet, waardoor het een gezellige en drukke avond was. Er is blind gelabeld, wat inhield dat iedereen (recreanten, competitiespelers en gastspelers) door en met elkaar speelden. Dit leverde prachtige en spannende wedstrijden op.

Om 22.00 uur verlieten de laatste mensen de zaal en kan de vereniging terugkijken op uiterst geslaagde avond.

 

Voor meer foto’s, kijk hier.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws, Recreanten en getagd met .