Moeizame start seizoen 2e team tegen BC Putten

Verslag van zaterdag 21 september 2013 van team 2

Gerard en Bert mochten de spits afbijten met de herendubbel, deze wedstrijd werd gelijk een driesetter waar de heren van Wezep uiteindelijk de winst binnen haalden met de standen 21-19 , 15-21 en 21-14.

Sharon en Harmke begonnen daarna aan de damesdubbel, zij moesten nog aan elkaar wennen want dit was de 1e keer dat zij samen een competitiewedstrijd speelden, helaas verloren zij de partij met 2keer de stand van 17-21.
Gerard mocht als 1e heer aan de bak tegen Albert van der Horst de 1e partij ging het gelijk op maar wist Gerard toch wat puntjes voor te komen om de wedstrijd naar zich toe te halen met de stand van 21-19, de 2e set ging wat gemakkelijkere en deze won hij met 21-13.

Naast Gerard speelde ook Linda haar 1e single, de 1e set ging moeizaam de slagen kwamen niet goed achterin waardoor haar tegenstandster de punten kon maken deze werd dan ook verloren met 8-21, de 2e set ging het wat beter met Linda en zagen we weer de slagen en het spel die we van haar gewend waren, dit kwam misschien ook dat ze wat advies gehad had van de trainer. Helaas verloor ze toch deze set met 17-21. tussenstand 2-2

Onze Bert ut Attem mocht daarna aan de bak voor zijn single. De 1e set verloor hij jammer genoeg in de verlenging met 20-22, de 2e ging ietsjes moeilijker deze ging verloren met 15-21.

Onze hoop was nu gevestigd op Sharon haar single, kon zij weer de stand gelijk maken of moesten we dan tegen een achterstand aankijken met het vooruitzicht om nog 2 gemengd dubbels te spelen.De wedstrijd van Sharon was er eentje waar de dames beiden niet wilden opgeven. Helaas verloor Sharon de 1e set met 19-21, maar kwam ze in de 2e set goed terug zodat zij deze set in de verlenging won met 25-23.In de 3e set had Sharon wat last van haar knie, zodat ze niet meer de snelheid had van de 2e set waardoor het 15-21 werd voor Putten.

We konden nog er nog een 4-4 uithalen, maar dan moesten de beide mixen wel gewonnen worden.

Gerard en Linda verloren hun partij met 12-12 en 15-21.
Bert en Harmke gingen goed van start en wonnen de 1e set met 21-19, helaas verloren zij de 2e met 18-21.
En zoals zo vaak maar weer een 3e set deze ging niet zoals ze in de 1e set speelden waardoor zij verloren met 14-21.
Eindstand 2-6 in het voordeel van Putten  waardoor we weer met beide benen op de grond staan .

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Barneveld om 09.30 uur gepland.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.