Eerste team begint goed aan tweede seizoenshelft

Zaterdag 30 november stond de wedstrijd tegen Kampen op het programma. De helft van de wedstrijden is inmiddels gespeeld en het eerste team van Wezep staat op de vierde plaats. De eerste wedstrijd van het seizoen werd er ook tegen Kampen gespeeld, toen eindigde de wedstrijd in 4-4. Aan de spelers van Wezep was de taak om dit resultaat te verbeteren.

De wedstrijd begon echter slecht, de beide dubbels werden helaas verloren. In de singles wist het team zich te herpakken. De eerste single bij de heren werd gewonnen door Gerald van Dijk. Tegelijkertijd won Vera van Dijk in een spannende driesetter van de eerste dame van Kampen. Alfred Scholten speelde een lange en zware partij en wist deze uiteindelijk na drie sets binnen te halen. Annelies van Winkel speelde sterk en wist in twee sets haar punt binnen te slepen.

Na de singles was de tussenstand dus 4-2. De spelers van Badminton 80 waren vastberaden om de winst naar zich toe te trekken. En dit is ze gelukt. De mix van Scholten en van Winkel werd in twee sets gewonnen. De laatste partij werd door Van Dijk en Van Dijk echter in drie sets verloren.

Zo eindigde de wedstrijd in een 5-3 zege voor Wezep en is er een goede start gemaakt in de tweede helft van het seizoen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.