Sinterklaasfeest

Op 4 december hebben wij op de vereniging Sinterklaas gevierd. Om 18.00 uur begonnen we bij de jeugd met het Sinterklaasspel. Iedereen had twee cadeautjes meegenomen en die waren allemaal mooi verpakt. Zo werd er in de eerste ronde dan ook driftig om de cadeautjes gedobbeld. Voor de gelegenheid hadden we een paar extra grote dobbelstenen meegenomen die veelvuldig hoog door de lucht gingen. Tussendoor hebben de kinderen nog een aantal activiteiten zoals touwtrekken, kegelen en shuttles in een mand schieten gespeeld om ook even lekker in beweging te zijn. Hiermee konden de kinderen nog punten verdienen om aan het einde van de avond nog een extra cadeautje te winnen. Uiteraard konden ze tussendoor wat te eten en te drinken doen.

Helaas konden de Pieten ons dit jaar niet bezoeken, maar ze hebben beloofd ons volgend weer niet weer over te slaan!

In de tweede ronde van het Sinterklaasspel werden de cadeautjes uitgepakt en werd er om de grootste en leukste presentjes gespeeld. Dit ging er nog behoorlijk fanatiek aan toe! Uiteindelijk is iedereen naar huis gegaan met een aantal cadeaus.

Om 19.30 uur stroomden de senioren binnen. Als verassing zijn we hier niet gewoon gaan labellen, maar hebben we met zowel de recreanten als de competitiespelers een uur lang door elkaar gespeeld. Hiermee hadden we bijna alle banen bezet! Er zijn geweldige partijen gespeeld en het idee is met enthousiasme ontvangen. Uiteraard konden deze badmintonners zich ook nog tegoed doen aan wat te drinken met pepernoten.

Bekijk de foto’s van deze avond hier.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws, Recreanten en getagd met .