Tweede Recreantenteam haalt ruime overwinning op Hattem

Woensdag 11december jl. was onze laatste wedstrijd van dit jaar. We speelden thuis tegen Hattem,  altijd een moeilijke tegenstander waar we nog nooit van hadden gewonnen. Hoe mooi zou het zijn om dit jaar af te sluiten met een overwinning op hun.

Ons team bestond uit Gerrit Pleiter, Jan Meijer, Dirkina Mensink en Sylvia Dokter. Zoals gebruikelijk zijn we met de mixen van start gegaan. Jan en Sylvia begonnen zeer sterk en waren heer en meester op het veld.  Ze wonnen hun partij met 21-11 en 21-6. Op het andere veld wisten Gerrit en Dirkina hun tegenstanders ook te verrassen en zij wonnen met 21-19 en 21-18. In de 3e mixpartij moesten Jan en Sylvia net het onderspit delven tegen de routiniers Coby en Ruud. Zij wisten slim van onze fouten te profiteren en wonnen beide sets nipt met 18-21 en 19-21. Gelukkig waren Gerrit en Dirkina zeer goed op dreef en sloegen ze Bernhard en Eva de shuttles om de oren. Setstanden 21-9 en 21-12. In de dubbels hadden de dames een makkelijke partij en wonnen in 2 sets. Helaas waren de mannen minder fortuinlijk en verloren zij hun partij. Het stond nu 4-2 voor ons en de winst begon in zicht te komen. Maar er moesten nog wel 2 mixen worden gespeeld. Deze werden glansrijk door ons gewonnen en zo was de eindstand 6-2!! Een dik verdiende overwinning waar we zeer trots op zijn.

Wij wensen iedereen fijne Kerstdagen en een gelukkig en sportief 2014.

Geplaatst in Nieuws, Recreanten.