Gelijkspel voor Eerste Team

Het eerste team van Badminton ’80 had zaterdag 14 december een thuiswedstrijd gepland staan tegen ‘t Veen.  Deze middag speelden de teams aardig gelijk op, waarna de middag eindigde met een 4-4 gelijk spel.

De herendubbel ging zwak van start. Na de rust besefden de twee heren van Wezep dit en hebben een tactiek wijziging gedaan waarna de tweede set gewonnen werd. De derde set ging aardig gelijk op en de heren waren aan elkaar gewaagd. Het eerste punt belande helaas bij ’t Veen.

De dames van Wezep gingen goed van start en speelde goed. De wedstrijd werd door een goed spel in twee sets binnen gehaald. Met een 1-1 stand gingen we beginnen met de eerste twee singels.

De singel van Gerald was er zwaar, de heren waren aan elkaar gewaagd en lieten elkaar lekker over het veld heen en weer rennen. In de derde set ging het zo gelijk op dat Gerald helaas net tekort kwam en het punt naar de heer van ’t Veen ging met een 26-24. Tegelijk speelde Vera haar singel ernaast op de baan. De singel verliep goed en werd in twee punten gewonnen.

Alfred en Annelies stapten ook de baan op om te gaan singelen. Alfred speelde een lekkere pot tegen zijn tegenstander waarna helaas het punt wel bij Emiel belande. Het zelfde speelde zich af op de baan ernaast. Annelies speelde een leuke pot met haar tegenstander. Helaas ging dit punt ook naar ’t Veen.

We gingen met een stand van 2-4 de mixen in. Een winst was niet meer mogelijk, dan maar voor een gelijk spel spelen. De beide mixen werden tegelijk gespeeld de mix van Alfred en Annelies verliep in de eerste set niet helemaal als verwacht, waardoor de tegenstander deze won. Alfred en Annelies gingen voor de winst dus dan maar een derde set. Met wat beter en scherper spel was de tweede set gewonnen door Wezep. De derde set ging gelijk op maar Wezep wist hem toch binnen te halen.

De mix van Gerald en Vera verliep zoals ze gehoopt hadden. Met een strak en tactisch spel wisten zij beide sets binnen te halen. Waardoor het gelijkspel binnen gehaald werd.

Geplaatst in Competitie, Nieuws en getagd met , .