Eerste team speelt gelijkspel

Vrijdag 20 december 2013 heeft team 1 van Badminton ’80 gelijkgespeeld met 4-4. Badminton ’80 speelde van slechte partijen tot mooie overwinningen. Het eerste team staat op dit moment vierde plek van de acht. Volgend jaar speelt het team zaterdag 11 januari tegen Dronten.

 

De herendubbel verliep moeizaam met erg veel fouten van Alfred en Gerald. De eerste set werd hierdoor verloren met 21-15. In de tweede set verbeterden ze zich deels, maar dit was niet genoeg. Met 21-18 verloren ze de wedstrijd.

De damesdubbel verliep net als de heren niet zoals het zou moeten. Er werden veel fouten gemaakt en hierdoor hebben ze verloren met 21-11 in de eerste set. In de tweede set wisten ze zich deels te herpakken. Maar het werd hem net niet. Met 22-20 werden ze de verliezende partij.

De eerste heer, Gerald, heeft gevochten zodat hij zijn partij won.  In drie sets liet hij zien dat hij de beste was. Het was een moeilijke strijd maar het eerste punt was binnen!

De eerste dame, Vera, speelde een nette wedstrijd. In de eerste set had ze haar spel niet helemaal onder de knie. In de tweede set had ze die zeker en liet zien aan haar tegenstander wat ze kon.

De tweede heer verloor helaas. Het zat er niet in en Nunspeet kreeg dit punt. De tweede dame wist de eerste set net te winnen met 20-22. De tweede set zat ze niet lekker in haar spel en toen ze ver achterstond liet ze de set gaan. In de derde set pakte ze het punt door goede adviezen van haar team en speelde een nette wedstrijd.

De eerste mix verliep dramatisch. De partij was snel voorbij en Alfred en Annelies zaten helaas niet in de wedstrijd. De tweede mix werd mooi gespeeld door Gerald en Vera. De tegenstanders waren sterk, maar door een goed en tactisch samenspel wonnen Vera en Gerald.

Eindstand 4-4

Geplaatst in Competitie, Nieuws en getagd met , .