Derde team wint alweer

Zaterdag 11 januari stond al lang in de agenda als dé wedstrijd van het jaar.

De koploper tegen de nummer twee, uit in Heerde.

De thuispartij is met een 5-3 winst goed verlopen, dus er was goede moed op een nieuwe winstpartij.

We hadden wat vroeger dan gebruikelijk afgesproken om de tactiek door te nemen en Marlies even bij te praten over onze aanpak.

Marlies viel in omdat Joanne afwezig was ivm vakantie.

De herendubbel ging goed van start en zonder moeite werd deze met winst gepakt, de dames dubbel werd een leuke driesetter, Heerde trok aan het langste eind en wist deze partij te winnen.

De single van Adri startte erg goed, hij pakte de eerste set. De tweede en derde set verliepen niet zoals gebruikelijk en werden verloren. De single van Eline ging ook na erg goed spel verloren.

Stefan wist zijn tegenstander in de eerste set niet goed te bespelen, dus kwam 1 set achter te staan. In de tweede set kon Stefan zijn spel vinden en dicteerde de partij, totdat bij een stand van 19-4 voor, de tegenstander zich blesseerde en moest opgeven. Snel werd er een invaller gevonden, die de mix zou gaan spelen.

In de tussentijd was Marlies bezig met een monsterscore, ze wist de winst te pakken in de tweede set met een zelden vertoonde 30-29 uitslag!

Het werd nu tijd voor de mixen, het kon alle kanten nog op. De stand was 3 – 3.

De mix van Adri en Marlies ging erg goed, de trainingspartijtjes waren een goede voorbereiding, want in twee simpele games wisten ze te winnen.

De mix van Stefan en Eline was wat lastiger, de invaller wist goed partij te bieden en pakte nadat de eerste set voor ons was, toch de tweede set, zodat de derde set de doorslag moest geven tot een gelijkspel van  4-4 of winst tegen Heerde met 5-3.

Stefan en Eline wisten het spel goed op te pakken en konden met een winst met 21-16 de laatste set pakken.

We hebben goede zaken gedaan door de nummer twee te verslaan en onze kansen op een kampioenschap te vergroten tot bijna 99%!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.