Derde team wint en pakt kampioenschap

Dit was de laatste en belangrijkste wedstrijd voor ons van dit seizoen. Deze wedstrijd was bepalend of we de poule gingen winnen of niet. We hadden van te voren berekent, we moesten nog 4 punten halen. De eerste wedstrijd, de heren dubbel, was interessant om te zien, maar beide heren, Stefan en Adri, hadden niet veel moeite om de eerste punt binnen te halen. De dames dubbel was een ander verhaal. De eerste set hadden de dames net gehaald met 19-21. De tweede set verloren en gelukkig de derde set gehaald. De dames hadden hard gevochten en met veel inzet de tweede punt gemaakt.

De heren enkels gingen voor beide heren vrij makkelijk. Adri, de eerste heer, won met ruime voorsprong en hetzelfde gelde voor Stefan, de tweede heer.  Soms moest er even geknokt worden, maar vanaf het begin was het duidelijk dat de punten binnen waren. De dames enkel van Marlies was super leuk om te zien. De eerste set moest ze hard vechten en had ze binnen gehaald. Beide dames waren al aardig uitgeput voordat ze met de tweede set begonnen. Deze laatste set heeft Marlies gewonnen met heel veel inzet. De stand was 29-30! De dames enkel van Eline begon goed, eerste set heeft ze gewonnen. De tweede verloor ze jammer genoeg. Toen Eline en haar tegenstandster begonnen voor de derde set waren ze beiden aardig moe en vastbesloten de wedstrijd te winnen. Eline zette door en haalde de set binnen met 19-21. De stand is nu 6-2 en de winst is duidelijk binnen.

De beide mixen waren leuk en ontspannend om te spelen. De winst was binnen, maar dat betekende niet dat we minder ons best deden. De eerste mix met Adri en Marlies liep als een geoliede machine en de wedstrijd was snel beslist. De laatste wedstrijd, de mix met Stefan en Eline, liep niet zo soepel. Maar in een rustige driesetter was ook de laatste punt binnen.  De eindstand is 8-0 voor ons team en het kampioenschap is binnen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws en getagd met , , .