Wezep – Heerde Toernooi

Zaterdag 1 februari is het jaarlijkse Wezep – Heerde toernooi weer gehouden. De organisatie lag dit jaar in onze handen. Wegens de grote drukte in De Kamphal deze maand, is er voor gekozen om uit te wijken naar de Burgemeester Faberhal in Heerde.

In totaal hebben er veertien teams meegedaan (zowel zeven bij de recreanten als de competitie) en 25 kinderen. ’s Ochtend waren dan ook alle negen velden bezet, een drukte van belang dus. Vanwege het ontbreken van een aantal mensen wegens ziekte en het makkelijker kunnen opvangen van blessures, is er dit jaar voor gekozen om de dubbels in een andere volgorde te spelen. De dames dubbel recreanten en heren dubbels competitie werden tegelijkertijd gespeeld, om te worden gevolgd door de dames dubbel competitie en heren dubbel recreanten. Dit pakte prima uit. Gedurende de dag zijn er dan ook leuke wedstrijden te zien geweest, zoals in de middag de mix tussen Gerard, Hendri, Layo en Cornel…

Gelukkig zijn er weinig mensen geblesseerd uitgevallen. Wij hopen dan ook dat zij snel weer herstellen!

Na een inspannende dag zijn er natuurlijk ook een aantal winnaars opgestaan. Bij de recreanten heeft het Heerder team onder leiding van Grieco gewonnen. Tweede is ons eerste team geworden, dat bestaat uit Marlies, Joke, Wim Verhagen Harm, en invaller Cornel.  Bij de competitie is de eerste prijs naar een competitieteam van Heerde gegaan. Ons eerste team met Dianne, Vera, Alfred en Rémon is naar huis gegaan met de tweede prijs.

Harmke, bedankt voor de uitstekende organisatie! En Wim Verhagen, Dirkina en Hellen bedankt voor jullie hulp en inzet!

Alle foto’s van deze dag zijn hier te vinden.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws, Recreanten en getagd met .